Dag van de Kampvuurmuzikant

Muziek bij het kampvuur op de alm bij de Paradijsvogels op 24 juni.

Op bijna de langste dag van het jaar organiseren de Groene Koepel ( bekend van de natuurkampeerterreinen in samenwerking met de Paradijsvogels Activiteiten & Creativiteitscentrum in Cottessen op zaterdag 24 juni een klein kampvuurfestival. De winnaar mag zicht kampioen kampvuurmuzikant van Limburg noemen en wellicht zelfs nog van Nederland. Een deskundige jury gaar dit allemaal beoordelen. Naast de acoustische muziek van maar liefst 5 gezelschappen , zal een bbq zijn, pannenkoeken gebakken worden, lekkere drankjes en nog wat gezonde snuisterijen, kortom met alle ingrediënten voor een gezellige lange zomeravond met muziek en nieuwe ontmoetingen.
Ook is er een middagprogramma met wandeling, schapendrijven en een afsluitende pizzamaaltijd , ter plekke klaargemaakt en gebakken in de houtoven.

Middag programma 24 juni
13.00 uur wandeling met gids door het Geuldal ( max 2 uur) (3,- pp)
15.30 uur schapendrijven (7,50 pp)
17.00 uur zelf pizza bakken en eten als activiteit. (15,- pp)
Arrangement gehele middagprogramma 20,- pp. Graag aanmelden ivm met de max capaciteit van de pizzamaaltijd . Dat kan via info@paradijsvogels.nl of als last linute via 06-46432582.

Avondprogramma 24 juni
19.00 – 23 uur opening en spelen we non stop tot 23 uur nog binnen tot in de kleine uurtjes. De artiesten die strijden voor de beste kampvuurmuzikant zijn:


Kejnahora
Troubadour Brigitte,
Solid T(h)ee
R3wind acoustic
Rinzo and The Hey Hey Panthers


Na 23 uur is de uitreiking van de prijs en zijn er nog toegiften en om 24 uur wordt het muziekprogramma afgesloten en kan in de beach-schuur nog doorgegaan worden tot in de kleine uurtjes. De kosten zijn 5,- pp.

We hebben de beschikking over een vakantiewoning waar eventueel overnacht kan worden, 
( Route vanuit Vijlen, 100 m voor de kerk rechtsaf richting Epen, daarna “”Cottessen” en ”Hoeve ten Bosch” volgen).

Hartelijk uitnodigend,
De Paradijsvogels www.paradijsvogels.nl info@paradijsvogels.nl 06-46432582.